Skype: galinaskvorcova
Мобільний: (063)1248414
Телефон: (067)2857628
Кошик порожній
У кошику товарів: 0
Головна > М'ясорубки електричнi промисловi > Електром'ясорубка промислова МiМ 300 Україна

Електром'ясорубка промислова МiМ 300 Україна

Артикул: МІМ300У
В наявності

Електром'ясорубка призначена для подрібнення риби і м'яса на фарш, набивки ковбас і повторного подрібнення котлетної маси на підприємствах громадського харчування.

Технічні характеристики електром'ясорубки МІМ 300 Україна

 

  Найменування параметра Значення
1 Продуктивність, кг/год, не менше* 300
2 Продуктивність при повторному
подрібненні котлетної маси,
кг/год, не менше
100
3 Об'єм гастроємності, л,
економваріант GN 1/1 530x325x40 (мм)
люкс GN1/1 530x325x65 (мм)

5,5
9,5
4 Номінальна споживана потужність, кВт 1 ,5
5 Номінальна напруга живлення, В 3N РЕ ~ 380В (220В)
6 Частота струму Гц 50
7 Габаритні розміри, ШхГхВ, мм, не більше: 440х600х395
8 Маса, кг, не більше 33

Виконання: матеріал гастроємності - сталь нержавіюча AISI 304; матеріал облицювання - сталь нержавіюча AISI 430 шліф; тип редуктора - черв'ячний; наявність реверсу.

Параметри решіток

 

  Найменування параметра Значення
1 2 3
1 Зовнішній діаметр, мм 82 82 82
3 Діаметр отвору мм 3 5 9
4 Кількість отворів, шт 21 7 90 30
  • Середній строк служби - 8 років.
  • Ступінь захисту ІР 23 згідно ГОСТ 14254.
  • Кліматичне виконання УХЛ4 згідно ГОСТ 15150.

Комплектність промислової м'ясорубки МІМ 300 Україна

 

3.1 Комплекти поставки
Основний комплект поставки: Додатковий комплект поставки*
- електром'ясорубка* - 1 шт; - решітка №1 - 1шт;
- товкач - 1 шт; - стопорне кільце - 1шт;
- опора - 4 шт; - підтримувач - 1шт;
- кпюч-знімач - 1 шт; - насадка для набивки ковбас - 1шт.
- паспорт - 1 шт;  
- ящик упаковочний - 1 шт.

* - з набором ріжучого інструменту для подрібнення. ** - постачається по додатковій угоді.

Автоматичний вимикач і ПЗВ в комплект поставки не входять.

УВАГА! При підключенні електром'ясорубки обов'язково враховувати фазування фазних і нульового проводів. Напрям обертання шнека при натисканні кнопки"ПУСК" повинен зпівпадати з напрямом стрілки зображеної на корпусі м'ясорубки (проти годинникової стрілки)!
При обертанні вала в протилежну сторону необхідно поміняти місцями фази статорного ланцюга!

  • Кабель живлення 12 (3ІМ-РБ) під'єднати до мережі живлення.
  • При підключенні електром'ясорубки до мережі живлення для захисту від перевантаження і струму короткого замикання використовувати авто-матичний вимикач з номінальним струмом 4 А та ПЗВ з відключаючим диференційним струмом 10 мА ,під'єднані до мережі послідовно.
  • Первинний пуск.
  • Після встановленні ріжучого інструменту незалежно від комплекту необхідно відпустити на 0,3 - 0,5 оберта зажимну гайку 20.
  • Натисканням кнопки "ПУСК" 7 запустити електром'ясорубку і, прислуховуючись до шуму працюючої м'ясорубки затягувати зажимну гайку поки не з'явиться наростаючий шум роботи привода 1. Це вказує на те, що гайка зажимна затягнута щільно і електром'ясорубка готова для використання.
  • Для набивки ковбас необхідно зняти комплект ріжучого інструменту і встановити на шнек 14 стопорну шайбу 21,підтримувач 22, насадку 23 і затягнути гайкою зажимною 20 (рис. 1в).

УВАГА! Недопускається тривала робота електром'ясорубки на холостому ходу (без завантаження продукту) оскільки внаслідок сухого тертя комплект ріжучого інструменту виходить з ладу.

Роботу проводити в наступному порядку: ЗАБОРОНЕНО переробляти нерозморожений продукт!

  • м'ясо або рибу відділити від кісток, нарізати на куски масою не більше 100 грам;
  • видалити з'єднувальні тканини і сухожилки, якщо вони не відділяються, то необхідно надрізати їх в кількох місцях для того щоб з них не утворювалися волокна, які при роботі можуть намотуватися на палець шнека і ножі. порушуючи режим нормальної роботи м'ясорубки;
  • підготовлений продукт завантажити в чашу 4 і подати до горловини м'ясорубки;
  • для проштовхування продукту використовувати товкач 11, який повинен знаходитися в отворі захисного бар'єру 5 і вийматися тільки при подачі наступної порціїї продукту;
  • ЗАБОРОНЕНО проштовхувати продукт руками!
  • у випадку зупинки двигуна, при переробці продукту, в результаті намотування волокон на ножі або через подачу великої порціїї продукту необхідно натисканням і утримуванням кнопки "РЕВЕРС" 8 повернути частину продукту з м'ясорубки в горловину при цьому шнек 14 буде обертатися в протилежну сторону (за годинниковою стрілкою);
  • щоб продовжити роботу необхідно знову натиснути кнопку "ПУСК" 7;
  • кнопка "СТОП" 9 використовується для екстренної зупинки або при закінченні роботи електром'ясорубки, при цьому блокується натискач кнопки;
  • перед повторним пуском електром'ясорубки необхідно повернути натискач кнопки "СТОП" 9 в напрямку стрілки зображеної на ній, при цьому натискач кнопки розблоковується;
  • після закінчення роботи вимкнути автоматичний вимикач до якого підключена електром'ясорубка і провести санітарну обробку.
Відгуки про товар (0)
Додати відгук
Оцініть товар:
Додати відгук